Brørup-Holsted IW januar 2020
Dansk klub nr. 98 i distrikt 45
Charterdag 10. juni 1972

Møde den 2. tirsdag i måneden
kl. 18.00 

 
 

Brørup - Holsted Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

Næste gang vi mødes:
Tirsdag d. 9. august kl. 18 tager vi hul på det nye IW år. Vi mødes på Asserbølgård, Faurskovvej 23, 6650 Brørup. Kør IKKE ind af hoved-indkørslen, men ca. 50 meter længere henne. Mødested er ved det store sorte hus.

Vel mødt og god aften til jer allesammen!Andre møder og arrangementer
Tjek distrikternes hjemmesider for information.

Nye medlemmer

Bestyrelse

Kontingent

Vejledning og tips til brug af hjemmesiden: Klik her for yderligere info og få en guidet rundtur
 

Hvordan framelder jeg til et møde, og hvordan tilmelder jeg en gæst?
Brug log in-boksen i øverste højre side. Dernæst er der på de interne sider en boks i øverste højre side: Mødekalender. Her finder du det pågældende møde. Skriv kommentar ud for dit navn.

Hvorfor kan jeg ikke framelde mig i mødekalenderen?
I mødekalenderen har din klubmester/webmaster sat et sluttidspunkt for framelding til mødet. Er dette tidspunkt overskredet, så kan du ikke længere framelde dig mødet i mødekalenderen.

Jeg har glemt mit password
Dit brugernavn er dit seks-ciffrede medlemsnummer. Hvis du har glemt dit brugernavn og adgangskode kan du kontakte webmaster eller præsident via klubbens mail
. Hvis du har opgivet en e-mail-adresse, så kan du klikke på ”glemt kodeord”, og det vil blive sendt til dig pr. mail. Du kan også henvende dig til medlemsregistrator, register@innerwheel.dk. Men husk at der skelnes mellem store og små bogstaver – så tjek om du har CAPS LOCK sat til eller måske har glemt, at skrive et af bogstaverne med STORT.

Hvordan må IW-logoet bruges?
IW-logoet er beskyttet og skal bruges med omtanke. Det må benyttes i alle sammenhænge, hvor Inner Wheel er involveret i aktiviteter lokalt eller nationalt. Er du i tvivl, så kontakt din distriktspræsident.

Hvorfor kan jeg ikke læse månedsbreve?
Månedsbrevet kan være uploaded i et fil-format, som du ikke har det rigtige program til at læse. Fx er fil-format .docx et Word-dokument  udarbejdet i Office 2007, som ikke alle har endnu. Dokumentet kan også være uploaded i som en pdf-fil, men det kan de fleste ”læse”, ellers kan programmet downloades gratis fra internettet.

Kan jeg selv rette mine medlemsdata i medlemsregisteret?
Ja, da – og det er en stor hjælp til medlemsregistrator. Man logger ind, og nederst er en ”rediger-knap”, og så kommer dine oplysninger frem og kan redigeres – og også ændre dit password. 

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 07.08.2022
Sitemap

Admin